Счетоводни услуги за Вашия бизнес

Щатен счетоводител или счетоводен аутсосинг за Вашия бизнес?

Нашата фирма за счетоводни услуги с всичките ни специалисти полагаме специални грижи за стартиращи компании, малки и семейни фирми, чието успешно развитие ни носи удовлетворение и много приятни емоции.

Какъв вид счетоводни услуги да изберете?

В първия случай собственикът на бизнеса харчи доста пари за отпуск по болест и отпуск, оборудване и софтуер, обучение на специалист и оборудване на работното му място. Тогава аутсорсингът е много печеливша алтернатива на обичайната форма на предоставяне на счетоводни услуги. Можете да разберете какво е, като се свържете с аутсорсинг компания за съвет или експресен одит.

Делегирането на счетоводни услуги на аутсорсинг компания води до намаляване на разходите за счетоводство, като качеството на задачите остава на високо ниво. В крайна сметка организациите, предоставящи счетоводна помощ, носят отговорност за коректността на счетоводството и за ефективността на мерките, насочени към оптимизиране на данъците.

Какво прави външният счетоводител? Какви счетоводни услуги извършва?

Какво е счетоводен аутсорсинг, какви са предимствата на такова делегиране? За разлика от някои „входящи“ счетоводители или служители на пълен работен ден, изнесеният екип от експерти цени своята репутация и гарантира навременното и коректно изпълнение на всички задачи.

Нека подчертаем най-важните и често срещани услуги, предоставяни от аутсорсинг компаниите.

  • Изготвяне на финансови отчети, създаване на декларации за доходи, данъчни отчети и подаването им в срок за номер 1 счетоводни услуги.
  • Проследяване на промените в законите, които предприемачът трябва да вземе предвид за правилно счетоводство, предоставяне на препоръки за актуализиране на документацията.
  • Изготвяне на документи, които записват информация за паричния поток на фирмата.
  • Разработване на стратегия за данъчна оптимизация, външно и вътрешно финансово планиране и стартиране на счетоводство.
  • Работа с счетоводни книги, ако има такава необходимост – посещения на банкови структури и данъчни инспектори.
  • Възстановяване на счетоводство за различни периоди, подготовка за данъчни ревизии.
  • Консултации, счетоводни услуги- офлайн и по телефона, отговори на въпроси относно данъчното облагане и др.

След като научите какво включва счетоводното обслужване, изберете компания, на която можете да се доверите за счетоводството си. Изведете бизнеса си на съвсем ново ниво. Без страх от грешка във финансовото планиране или липса на време да подадете отчети навреме.