Правилен избор на перяща прахосмукачка

За ефективната работа на перяща прахосмукачка, се предлагат специални почистващи препарати, като Extractor-Shampoo. Този инструмент отлично премахва упоритите замърсявания, сол, пясък, петна от масло и други примеси, възстановявайки първоначалната чистота на покритията. Той е идеален за работа с всички видове прахосмукачки – аспиратори. Как да използвате екстрактора е описано подробно в инструкциите, приложени към оборудването. Цената на екстрактора зависи от избрания модел и се уточнява от нашите мениджъри.

В случаите, когато килимът не може да бъде махнат и почистен при стационарни условия (което, разбира се, гарантира най-високо качество), трябва да направите компромиси и да го почистите на място. И в този случай на помощ идват спрейове (прахосмукачки). Те отдавна са незаменим атрибут на професионалните почистващи препарати. И благодарение на своята гъвкавост те са придобили широка популярност и се използват в ежедневието.

За правилен избор на перяща прахосмукачка

За да може една компания за почистване да направи правилен избор на перяща прахосмукачка и да я купи – това означава да бъдете една крачка пред конкуренцията. При избора на екстрактор за килими е важно да се обърне внимание на такива технически характеристики:

  • обем на резервоара за почистващи разтвори и събиране на мръсна вода;
  • налягане на доставения детергент: разходът на почистващия препарат и почистващите свойства на струята зависят от него. Колкото по-голямо е налягането, толкова по-ефективно се измива купчината. При малки екстрактори налягането не надвишава 4 бара. По-мощните модели развиват налягане от 6 до 10 бара, а прахосмукачките за килими с налягане от 27 бара и по-високо се считат за тежкотоварни;
  • характеристики на двигателя: консумация на енергия и създаден вакуум. Колкото по-голяма е мощността на вакуумната помпа, толкова по-ефективна е прахосмукачката. Качеството на извличането на мръсна отпадъчна течност от повърхността на килима зависи от количеството на създадения вакуум.

Екстракторите са многофункционални, удобни, практични, за килими, за мека мебел, за стените, за плочките. Особено е практичен за големи обществени пространства, за офиси, за училища, за хотели, за болнични заведения, за големи складове, които е трудно да бъдат почистени, а е задължително.

Огромен избор на екстрактори на изгодни цени вижте на  Камак ЕООД:
Адрес: гр. София 1303 / жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103 (между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
Телефон за връзка: 02 953 32 78 /  02 954 83 11 / 0887 925 330

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *