Почистиване на мокета в офиса и пране на матраци

Какво е нужно за почистиване на мокета в офиса и пране на матраци?

 В какви случаи е нужно за почистиване на мокета в офиса?

  1. Когато не е извършвано почистване / пране 6 месеца или повече;
  2. Когато има видими петна (храна, следи от вода, кафе и др.);
  3. Когато мокетът е слегнал, косъмът му е утъпкан и износен и  трябва да се повдигне;
  4. Когато усетите поява на някакви неприятни миризми.

Нужното почистиване на мокета в офиса може да се извършва от персонал, който редовно почиства помещенията, но е невъзможно да се постигне нивото на почистване, което може да бъде осигурено от почистваща фирма на място по този начин.

Етапи на химическо почистиване на мокета в офиса и пране на матраци

Офисните мокети за големи, през тях непрекъснато минават много хора, затова тези мокети се почистват от натрупана мръсотия, петна и неприятни миризми в няколко последователни стъпки.

Прахът, дребните боклуци, космите и вълната се отстраняват от повърхността на килима с помощта на професионална прахосмукачка с висока мощност.

Детергентът се нанася върху повърхността на покритието с помощта на ротационна машина, което осигурява равномерно разпределение и дълбоко проникване на почистващия препарат.

Видът на използвания разтвор се определя, като се вземе предвид материалът, от който е изработен килима и естеството на замърсяването (например за пране на синтетични мокетени подове могат да се използват по -агресивни продукти, отколкото за почистване на вълнени мокети).

Мокетите се измиват интензивно с екстрактор, който ефективно премахва водата и препарата от купчината.

Ако петна останат на повърхността след предишни манипулации, те се третират допълнително с помощта на специални препарати за отстраняване на петна.

Влагата се отстранява чрез третиране на повърхността с екстрактор на няколко прохода.

След всички етапи на обработка, килимът трябва да изсъхне в рамките на 4-5 часа. Не се препоръчва да ходите по него през този период.

Можете да поръчате професионално химическо чистене на мокети, да разберете цената или да получите квалифициран съвет за тази услуга, като се свържете с нас на телефон: +359 885 787 821.

Ние сме Фирма Brilliant cleaning.

Ние предлагаме:

  • почистиване на мокета в офиса,
  • пране на мека мебел,
  • пране на матраци,
  • почистване на офиси,
  • почистване на прозорци

и други почистшащи услуги.