ЗАШЕВИ ТРАНС ООД ПРЕДЛАГА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Има много фирми на пазара в София, които предлагат под наем контейнери за строителни отпадъци.

Затова е трудно една компания да се задържи по-дълго време на пазара, а Зашеви Транс ООД са на първи позиции в тази сфера повече от десет години. Това са изключително много години упорит труд, професионално отношение към клиентите и качествени услуги на добри цени. Стараят се да бъдат максимално полезни с всяка една своя дейност, защото знаят, че доволният клиент е най-добрата реклама. За цялото това време, те са спечелили довериетона много хора.

Те предлагат няколко вида и размера контейнери за строителни отпадъци под наем. Може да се спрете на три големини – 3,4 и 7 кубика. Колко обемен да бъде решавате вие и това зависи какви са мащабите на ремонтната дейност, която планирате да извършите. Ако се колебаете, може да се свържете с тях на телефонен номер 0898 450 631 или 0897 961 162, за да получите професионално съдействие и помощ с взимането на това решение от служител на фирмата. Има три различни вида контейнери – ролкови, изсипващи и контейнери преси, за които може да видите повече информация на техния уеб сайт Zashevi-trans.com.

Към цената за наемане на контейнери за строителни отпадъци са включени доставянето на контейнера до посочен от клиента адрес, престой за пет календари дни (ако желаете по-дълъг срок от този, трябва да доплатите допълнително), извозване на пълния контейнер до сметище за не-битови отпадъци и такса смет. Ценоразписът на фирмата също е качен в уеб сайта на Зашеви Транс ООД.

Дейността им е предимно на територията на град София и околните райони, но ако желаете с допълнителна уговорка, може да доставят контейнер на по-отдалечено място.

Доверете се на техния професионализъм и няма да съжалявате. Качествени услуги в кратки срокове на абсолютно достъпни и конкурентни цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *